Verwarming:

Het plaatsen van een nieuwe C.V. Ketel – Nieuwe radiatoren of de aanleg, uitbreiding van de C.V. installatie of een andere wens m.b.t. verwarming, wij kunnen het voor u realiseren.

Wat betreft c.v. installaties leveren wij alleen aan particulieren. Wij helpen u graag bij het ontwerpen, leveren, monteren en het onderhouden van installaties voor uw woning. We zullen met u een specifiek plan maken om zo tot het beste gewenste resultaat te komen. Wij helpen u graag verder met een advies op maat om zo te komen tot de juiste installaties bij u thuis.

Door de huidige ontwikkelingen zijn er verschillende manieren mogelijk om uw woning te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in woning zorgt. Voor een aangename warmte binnen een ruimte is het zaak dat de warmtevoorziening afgestemd wordt op de functie van de ruimte. Doordat de techniek niet stil heeft gestaan is dit hedendaags mogelijk. Het is mogelijk om een combiketel te gebruiken of over te gaan op wand- en/of vloerverwarming of een combinatie. Denk hierbij aan vloerverwarming in uw badkamer.

Comfortabel en zuinig. Daar draait het om bij een goede cv-installatie. Wijdeveld Bouw zal u adviseren wat het beste bij uw past. Modern comfort betekent aangename warmte in de koudere jaargetijden. Om dit te bereiken leveren en installeren wij cv ketels van diverse merken. Deze moderne ketels bieden niet alleen veel comfort, ze zijn ook bijzonder zuinig met energie en verdienen zichzelf ten opzichte van verouderde installaties al snel terug.

Wat kunnen we zoal voor u doen:

  • Een nieuwe dakkapel

  • Een nieuwe groepenkast
  • Uw huis inbraakveilig
  • Uw huis voorzien van dubbele beglazing
  • Uw huis isoleren

  024 – 23 40 555