Renoveren en uitbreiden:

Gaat u uw woning verbouwen of renoveren en wilt u een uitbreiding van de elektrische installatie? Wijdeveld Bouw verzorgt de complete renovatie en of een uitbreiding van de elektrische installatie van uw woning.

Hoe ziet zo’n complete renovatie eruit ? Allereerst wordt er samen met u een plan gemaakt, waar al uw wensen staan aangegeven.  De meest voorkomende wijze is het zogenaamde buizensysteem van pvc waarbij dezen worden weggewerkt in uw muren. Bij deze zogenaamde inbouwinstallaties wordt overal waar een wandcontactdoos of schakelaar moet komen, een gat voor de dozen in de muur aangebracht. De sleuven voor de buizen worden gemaakt welke naderhand worden afgedicht met gipspleister.  Hierna zal het buizensysteem worden bedraad met installatiedraad. Dit geldt uiteraard ook voor andere soorten bedrading of bekabeling, zoals utp (voor internet en of netwerken), coax kabel (tv,radio, internet) maar ook bijvoorbeeld bekabeling voor uw luidsprekers, enzovoort.

Na het draadtrekken wordt begonnen met het afmonteren. Hierbij worden de schakelaars en wandcontactdozen aangesloten en gemonteerd, ook worden de draden in de lasdozen met elkaar verbonden. Bij het centraaldozensysteem bevinden alle verbindingen zich in de centraaldoos.  Het hiervoor benodigde schakelmateriaal wordt in samenspraak met u vastgesteld.

Bij een uitbreiding geldt uiteraard alleen dat gene wat voor u van toepassing is, bijvoorbeeld een extra stopcontact plaatsen in de keuken of woonkamer of het aanbrengen van verlichting in uw schuur.

In samenspraak met u kunnen wij het voor u realiseren

Wat kunnen we zoal voor u doen:

  • Een nieuwe dakkapel

  • Een nieuwe groepenkast
  • Uw huis inbraakveilig
  • Uw huis voorzien van dubbele beglazing
  • Uw huis isoleren

  024 – 23 40 555